Post by erinhoretech on Feb 8, 2022 7:29:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Princess Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - Princess Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код бъг скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - Princess Game 2022 version ▞▞▞
Обичам играта, но не мога да отида по-далеч, за да украсявам
Играта е наистина хубава, щях да й дам 5 звезди, но намирам за скучна да печелите 1 ключ наведнъж.
Много ми харесва тази игра. Трябват повече нива
Харесва ми, но спря в един момент.. Моля, искам да довърша дома и още нещо, ако можете да добавите още музика, докато свиря
Идк защо
Блестяща любов тази игра не е нито лесна, нито трудна, тя е точно!
още не съм свършил. защо не е останала задача? празно🤔☹️
Обичам тази игра, но стигате толкова далеч и пише задача, щраквате върху нея и е празна, МОЛЯ, КРЕПЕТЕ Я. Не искам да изтрия играта, която е забавна за игра. МОЛЯ КРЕПЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА!!!!!
Наистина ми харесва тази игра, това е най-доброто от домашния пейзаж или пейзажа в градината ☺️
Прекалено много реклами
1600 няма задача за тази игра
Здравейте, Моля, надстройте играта. Защо не виждам задача. Наистина искам да продължа тази игра. Моето ниво е 1700 по-горе. Моля, актуализирайте тази игра. Искам да я завърша. Цялото ми време ще бъде пропиляно, Ако не го направих завършете тази игра.😣😣😞😞
Хубава игра и се наслаждавайте на тази игра
Вашата игра има някои проблеми. Бях започнал да монтирам бара и след това бар столовете. Когато се върнах в стаята, след като завърших следващото ниво, новият бар беше изчезнал, а старият бар се върна. Не виждам начин да коригирам това. Трябва да се справите с това и да поставите някакъв вид GO BACK, който ще позволи на вашите играчи да оправят стаята.
Фантастично забавление...предизвикателно.поддържа интереса ми...бързи нива...
Обичайте тази игра! Въпреки това, в началото на ниво 1600, елементите започнаха да липсват. До ниво 1650 бутонът Задачи все още показва червена точка (още задачи), отидете до него, задачите са напълно празни. 18 ключа са събрани и не могат да се използват. Изпратих имейл
Това е добра игра, но това ме отврати, защото са необходими 6 до 8 клавиша за само един обект за замяна 😠😠😠😡😡😡😡
Добре е, но има някои проблеми
Този gsme е много хубав
Обичам да играя тази игра, но менюто ми със задачи спря да се показва, когато достигна ниво 1676
Наистина се наслаждавам на тази игра, но вече не мога да изпълнявам никакви задачи, полето за задачи е празно, можете ли да обясните защо?
Очевидно няма такова нещо като SAVE в тази игра! Току-що почти завърших спалнята, правейки 10 ПЛЮС НИВА, само за да сляза за малко, и после какво? ТРЯБВАШЕ ДА ЗАПОЧНА ВСИЧКО ОТНАЧАЛО!!! Деинсталирам тази загуба на време!!!
Игра само две нива. Сладка игра, но не може да изключи музиката. Не благодаря
Няма да ми даде задача, за да мога да продължа. Задачата е празна.
Много реклами са скучни
Това е интересна игра, но стигнах до 1631 и никакви други ходове ...
Наистина започнах да харесвам тази игра. Сега не мога да върша никаква задача, защото е празна от дни. Ако продължава, ще трябва да го изтрия
Тази игра е страхотна 😍 Ще завърша до ниво "1667" 👏👏 Толкова съм щастлив, но някои съм разочарован, защото не мога да променя някои стари функции 🤨 но тази игра е толкова хубава 👍 💯 процента най-добра игра✌️ 🙋
Flying Limo Robot Car Transform: Police Robot Game ጀብዱ auq
बबल शूटर-Bubble Shooter पहेली nso
Харесвам играта, но барът в хола исках бонбони и отново изглеждаше като апсулитен боклук
बबल शूटर-Bubble Shooter पहेली nso
Това не е лудост
Тази игра беше страхотна, докато завърших долния етаж на къщата. Нека да продължите да играете нива, но няма да показва задачата за изпълнение. Не съм впечатлен
Натискам бутона за актуализиране и нищо не идва актуално, просто е празно
Играта започна добре, но установих, че когато завърших това, което мислех, че е приземния етаж, че ще се премести може би на 1-вия етаж, за съжаление това не е така, позволява ви да продължите да играете играта, но не и да ремонтирате имота в играта, въпреки че ви казва, че задачите са налични, но когато щракнете върху нея, няма нищо там. Поради тази причина са дадени 2 звезди
Твърде много реклами. Не мога да се насладя на играта!
Добре е, харесва ми
Sss много е лесно да играете тази игра и е интересно
Много забавно, имам 200 точки, имам нужда от още ремоделиране.
Shoot Bubble புதிர் ybjl
Насладете се на тази игра
О, БОЖЕ МОЙ! В ВАШИТЕ РЕКЛАМИ ИМА ИГРА. -_- Твърде много реклами и подобно на другия преглед е твърде трудно да получите три звезди.
Абсолютно обожавам тази игра, но й давам само 3, защото продължавате да се покачвате с необходимите ключове, но НЕ се увеличавате в спечелените ключове. Имам до 4 ключа и искам да деинсталирам, но може би ще сте готови да намалите ключовете до може би най-много 2 или 3. Ще продължа с него, освен ако не удари 5 клавиша, за да видя дали ще се върне обратно. В противен случай времето за деинсталиране.
Много интересно и забавно. Просто искам да продължа да играя все повече и повече.
Харесах тази игра в началото и изминах доста дълъг път. Аз съм на ниво 1618, но моят проблем е. Защо сега ми трябват 9 ключа, за да изпълня 1 задача. Правенето на кино беше смешно. Нуждая се от 8 ключа само за да сложа един стол. Мисля, че може да се наложи да изтрия тази игра сега, защото просто ми е скучно от нея. 😐
След актуализацията мога да обработвам до следващото ниво, заседнал на 3420 не ми позволява да избера следващото ниво. Надеждата може да го оправи скоро.
Shoot Bubble புதிர் ybjl
Щастлив е да играя добре
деинсталира се веднага след минута....замразих телефона ми и изтрих приложение от телефона ми, което нямаше нищо общо с playstore или играта. избягвайте на всяка цена, защото това е опасен артикул за сваляне... ИЗБЯГВАЙТЕ
Продължих да играя. Имаше над 1100 ключа и не можа да получи никаква нова задача след кинозалата. Толкова тъжно.